Vega SMB
Produkter

Vega CRM i Skyen

Prisvinnende CRM Skyløsning - tilpasset norske bedrifters krav til pris og funksjoner

Skreddersydd for norske CRM behov

Best i test 2016

Prøv Vega online

 

Vega sky

Fordelene med CRM i skyen 

 

  • Alltid tilgang til egne data der du er, med den enheten du benytter
  • Prisbelønnet og kjent brukeropplevelse med gode muligheter for påbygg mot ERP, produksjon og bankløsninger 
  • Vega driftssenter sikrer dine kunde og persondata med periodisk  backup, oppgraderinger og vedlikehold av programvaren Vega CRM Online levereres integrert  med  Microsoft Office og din epostkonto 

 

Priser

Etablering oppsett, tilpasning og igangsetting: kr 4.800,-  
2-5 brukere kr 670,- pr bruker/mnd  
6-10 brukere kr 500,- pr bruker/mnd  

 

 

Dette får du som Vega CRM Online kunde

Til alle Vegakunder tilbyr vi en pakkeløsning med flytting av alle data til skyen og igankjøring uten produksjonsopphold.

Vega driftssenter leverer  markedsledende CRM funksjoner, service og rådgiving. Som kunde har CRM ansvarlig fulle administrative rettigheter til  Bedriftens Vega CRM Online. Som bruker har du rettigheter til å tilpasse Vega inn mot dine behov. Dette gir den tryggheten og fleksibiliteten dere trenger.

Vega driftsenter tar seg av driften, vedlikehold, oppgradering slik at dere kan benytte tiden til å ta dere av kundene. Bedrift, Kunde og persondata sikres med personlig pålogging til bedriftens Vegabase.

Vega CRM Online leveres integrert med Microsoft Office og datavedlikehold fra Proff Forvalt som standard.  Vega CRM Onlinekunder kan utvide med CRM for iPad - Vega NXT klienten.

 

Vi jobber for at våre kunder skal være istand til å  levere den beste kundeopplevelsen  

Skypåbygget  Vega DropPoint tilbyr en sikker plattform som forenkler samarbeide mellom bedriftene, Droppoint holder tråden og deg oppdatert om samarbeidet er en til en, eller foregår i team eller prosjekter. Saker og prosjekter i Droppoint med dokumenter og kontakter kan linkes og  synkroniseres med prosjekter  i Vega CRM Online. 

 

Lett å komme igang 

Vi har gjort det enkelt å bli ny Vegakunde  klikk deg inn på Vega CRM Online  - prøv- likte du opplevelsen , kontakt oss for å tegne driftsavtale. Vi hjelper deg med å laste inn kundedata  fra dine excelark eller fra et CRM verktøy dere ønsker å fase ut. Snakk med oss om mulighetene på chat, ring 815 48 333 eller send en epost til salg@vegasmb.no