Vega SMB

Nyheter

Vega Skyløsning Kåret til 'Best i Test' i 2016 av PC World

 

 

Vega SMB

Les mer om våre andre løsninger:

Vega CRM online - Vega NXT - Vega Contractor Droppoint 

 

Vega SMB 2017

Vega SMB 2016 fortsetter å forenkle med ny design, foredlet funksjonalitet, Vårt fokus på riktig verktøy tilpasset din rolle og ansvarsområde synliggjøres ytterligere i  2016 versjonen.   Med Vega SMB for dem som administrerer og drifter virksomheten. 

Vega NXT - CRM for iPad  proffverktøyet for de som selger og leder intekstarbeidet  og Vega Contractor  for fagfolkene som står i leveransen.  Vi lanserer også nyheten DropPoint - Det Sosiale CRM verktøyet som integrert med Vega forenkler kommunikasjonen med kunder, kontakter, i prosjekter og i enkeltsaker.

  

Vega SMB Online  en skytjeneste fra Vega SMB

Vi tilbyr  fra dette året å å drifte Vega i skyen for nye og gamle kunder.

Vega SMB 2016

Vi jobber for å øke konkurransekraften til våre kunder derfor lager vi VEGA . I 2016 versjonen av programmet har vi i tillegg til å foredle og forenkle de mest brukte funksjonene i programmet og utviklet nyttige tillegg og påbygg som knytter sammen arbeidsoppgaver og  hendelsene i løpet av dagen.

 

Vega SmartConnect  

Vår markedsledende Microsoft Office integrasjon er nå blitt enda bedre i Vega 2016. SmartConnect er utvidet med opplasting av mailinnhold, vedlegg og dokumenter  til DropPoint for videre online samarbeide med kunder, leverandører og samarbeidspartnere.
SmartCloud Connect

 

 

Enklere arbeidsflyt

 

Sikker arbeidsflyt

Enklere arbeidsflyt med redigerbare arbeidslister, holder deg oppdatert på statuser og det som er viktig for ditt arbeidsområde

 

DropPoint - forenkler kommunikasjonen med kunder og samarbeidspartnere

 

DropPoint online samarbeide

Vega lanserer nyheten sosial CRM og knytningen til DropPoint fra Vega knapperaden i Office.

Den nye funksjonen  bruker du  til å forenkler samarbeidet med kunder, leverandører og samarbeidspartnere ved innsalg, leveranser, oppdrag og i prosjekter. Du lagrer for å dele med kollegaer i Vega som før, men skal du dele med folk utenfor bedriften er DropPoint en sikker plattform for deling av informasjon og dokumenter med dine næringslivspartnere. Så enkelt som bare Vega kan lage det.

 

Vega NXT - CRM for iPad  proffverktøy for deg som skaffer inntektene

Vega NXT - CRM for iPad

Det nye verktøyet for ledelse, salgsingeniører, selgere og alle som oppsøker kundene og skaffer inntekter til bedriften. Send tilbud, ta ordre, les epost og book møter fra din iPad. Vega NXT gir deg Vega opplevelsen slik du venter den på iPad

 

Og mye mye mer ..

De mange små og store påbygg, bransjeløsninger og funksjoner  gjør bedrifter som benytter Vega, godt rustet for å møte konkurransen og sikre fremtidig vekst ved å digitalisere og automatisere egne prosesser.

 
  • Vega driftssenter tilbyr Vega i skyen med garantert oppetid og  driftstjenester som sikrer dine data og åpner for sikker betalings- og dataflyt mot bank, regnskap og øvrige prouksjosnsystemer
  • Vega SmartFaktura leverer dine fakturaer på  EHF format direkte lfra vega til kundens bank for godkjenning
  • Vega SmartERP utvidet med støtte til ennå flere økonomisystemer, webbaserte som standard onsite.