Vega SMB

Vega SmartEx

Vega CRM tilbyr tilleggsmoduler tilpasset ulike arbeidsoppgaver og bransjer.
 ffffffffffffffffffffkkkffffffffffff  kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
   

SmartERP 

Vega SmartERP - Vega integrert med ditt regnskapsystem

Vega SmartERP digitaliser fakturaflyten mellom Vega SMB og regnskapssystemet internt eller hos din regnskapsfører. Vega SmartERP kan levere fakturafil til alle ledende regnskapssystemer som eksempelvis Visma Business, Visma Global og Scenario, Di systemer, Mamut, Agresso, Aksapta, Navision, SAP osv.

Så snart vi har mottatt bestilling vil en av våre konsulenter kontakte deg for å avtale tid for oppsett mot regnskapssystemet dere benytter.

 Les mer

 

 

eFaktura

Vega eFaktura - Send faktura på EHF format

Vega eFaktura er en tilleggsløsning til Vega SMB. Programvaren sjekker om kunden kan motta eFaktura og sender eFaktura direkte til kundens nettbank for godkjenning, Ønsker kunden en fakturakopi på epost kan du velge å sende denne automatisk. eFaktura er utviklet i samarbeid med banknettverket NETS (tidligere Bankenes Betalingssentral) Vega eFaktura leveres på statens standard EHF format for bruk inn mot alle norske kunder og banker.

Les mer

 

 

SmartSMS

SmartSMS - send SMS fra Vega 

Vega SmartSMS gir deg funksjonen send og motta svar på SMS til kontaktperson direkte fra Vega SMB. Denne tilleggsløsningen gir deg også fletteSMS basert på utvalg i Vega SMB basen. Alle Sendte og mottatte SMS''er lagres i Vega SMB. Bruksområder er svartjenester som gruppeutsendelser, oppfølginger, påminnelser som krever at mottaker svarer. Har du behov for å sende kjappe direkte meldinger til enkeltpersoner eller team der du har behov for en tilbakemelding fra SMS mottaker anbefaler vi å se på Vega SmartSMS.

Les mer

 Vega ikon

 

Nyhet: Vega Økonomi - digitaliser behandlingen av inngående fakturaer i Vega 

Vega SMB tilbyr Tilbud , ordre og faktura  som standard. Vårt påbygg Vega regning gjør det enkelt å også digitalisere behandlingen av inngående fakturaer. ta kontakt på salg@vegasmb.no eller chat  for å høre mer om mulighetene for din bedrift 

 

 

 

 

Vega SmartCalendar 

SmartCalendar - Planlegg egne ressurser

Vega SMB SmartCalendar, full oversikt på planlagt og ledig tid for dine medarbeidere . Et kraftig verktøy for booking av ansatte i ad hoc oppdrag eller for planlegging av tid og ressurser i prosjekter. Vega SMB SmartCalendar kan utvides med Vega Contractor og oppdragstildeling til den ansattes smartelefon.

Les mer

 

 

Vega Booking 

Vega Booking - påbygg for alle typer arrangementer 

"Booking holder orden på alle bud og forespørsler og ender opp med hva publikum får presentert på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene."

Les mer